Wie zijn wij?

 

Nu

Harro laat zich inspireren door keukens uit diverse windstreken. Alle gerechten worden a la minute bereid met eerlijke, verse producten. Inmiddels staat hij bekend om zijn ambachtelijke manier van werken. Er wordt niet gewerkt met halffabricaten. Alles wordt huisbereid. Van brood tot bouillon, van bouillabaisse tot bonbons.

Anouk is begonnen als leerling-kok bij Harro in de keuken. Na diverse omzwervingen op verschillende locaties in Nederland staan we nu weer samen op de keukenvloer. Als harroenanouk.nl cateren we bij onze gasten thuis of leveren we het af o.a. een ontbijt met Beschuitje "On Tour". Daarnaast geeft Anouk kinderyoga en werkt ze bij Museum de Buitenplaats in Eelde als Coördinator en uitvoerder vrijwilligersbeleid voor zo'n 100 vrijwilligers.

 

Eens

Ons 1e project: "Auberge Visvliet" in Visvliet, daar is ons avontuur begonnen.

Een restaurant-hotel op de grens van Groningen & Friesland. Inmiddels zijn we bijna 20 jaar verder.

 

Ons 2e project: "Cuisinerie Mensinge" in Roden op Landgoed Mensinge. Omgebouwd van advocatenkantoor naar restaurant-brasserie. Met in 2015 als kers op de taart "with Dreams". Op de vm. hooizolder twee Diner & Bed kamers.

Beide bedrijven hebben we inmiddels verkocht en voortaan gaan we verder als

 

Harro & Anouk "on Tour". Cateren op locatie te gieten in verschillende vormen, want zoals u inmiddels weet we zijn flexibel, dol op uitdagingen en bijna niets is onmogelijk...

 

"Nouka" de kinderyogajuf

Op Stap, maar ook op haar eigen locatie

kinderyoga, schoolverlichting & happy kids massage

Ook werkzaam als

trainer van de Happy Kids Massage methode & van de "Schoolverlichting" methode.

Op Stap naar scholen & BSO's

Voor informatie: www.noukadekinderyogajuf.nl